Terima Kasih!

Hi saya Anim. Yang Kat bawah ni saya lah! Gambar ni melambangkan kebebasan bersama  anak tersayang. ATTENTION: Tolong scroll ke bawah kejap, ada nota penting untuk anda. 

MOHON SEMAK EMAIL ANDA...

Plizz semak emel yang anda masukkan tadi. Kalau tak jumpa di inbox, jangan lupa cek juga di folder/tab promotion atau spam folder. Kadang-kadang boleh terlencong kesana juga emel tu . =)

Sedikit tentang saya...

Anim ni, bukanlah siapa-siapa. Orang biasa juga macam anda. Ada 24 jam masa dan hidup membanting tulang cari rezeki dan besarkan anak-anak. 

Selain menjadikan blog sebagai ruang sambilan untuk menulis, Anim juga berkerja di salah sebuah Kolej. Dulunya  sekolah, tapi sudah di naik taraf jadi kolej. Kadang-kadang orang panggil Anim sebagai cikgu, tapi kadang-kadang ada yang gelar pensyarah. Ikut sukati mereka lah....

Apa pun, anim nak bagitahu sesuatu. Anggaplah ini pesanan istimewa untuk anda yang sedang baca ni. 

Hidup kita ni cuma sementara. Dunia ini ibarat lukisan sahaja. Maka jika kita tak mampu berjaya di dunia, marilah sama-sama berjaya di Akhirat. 

Ada Anak Nak EXAM Hujung Tahun Ni? 

Jika anda mempunyai anak tahun 1 hingga 5 yang bakal menduduki peperiksaan akhir tahun pada bukan Oktober 2017 ini, dapatkan set soalan peperiksaan 2017 ini untuk persedian. 

kertas soalan periksa akhir tahun 2017