Terima Kasih sekali lagi. Anda memang parents yang Ohsem!

Nak jadi Ibu & Ayah hebat ni, bukan saja tahu melayan kerenah anak, hantar dan ambil anak pergi balik sekolah.

Tetapi…

Sebagai Ibu bapa juga kita kena sediakan tabung ‘entertiment’ sekurang-kurangnya untuk keluarga especially anak-anak kecil.

Oleh sebab itu, saya yakin anda kat sini memang kalau boleh tak nak tengok anak, isteri atau suami hari-hari merungut kesusahan lebih-lebih dalam keadaan ekonomi negara yang semakin teruk sekarang.

Transparent…..

Anim bukanlah pandai sangat nak ajar-ajar orang tambah pendapatan ni. Ada lah sedikit ilmu dan perkongsian yang mungkin anda juga boleh cuba. Sebelum ini Anim memang jadikan perniagaan online ni macam hobi.

Ya! Just suka-suka saja.

Tapi lama-kelamaan jadi seronok dan makin serius sebab dapat bantu kengkawan dan family untuk tambah pendapatan sambilan.

Sebenarnya ada banyak medium yang kita boleh kawal untuk jana income harian.

Sebut saja berapa anda mahu sehari? Pokok pangkal yang penting kena ada usaha dan bertindak. Ya ofkos kena ada tindakan. So anim mahu anda jadi Action-Taker kerana tiada istilah duduk diam dapat duit. Itu semua pembohong dan indah khabar dari rupa.

Perniagaan yang anim ceburi sekarang ialah Bisnes Online! Yes sangat sinonim dengan orang Malaysia sekarang kan. Ramai giler kot yang buat niaga atas talian ni.

Tapi tak ramai yang betul-betul buat duit. Sebaliknya hanya terikut-ikut trend dan tak ada seni dan sistem untuk bersaing. Lemas lah, tengok orang jual itu ini dekat media sosial kan.

Masuk sini orang jual. Masuk sana orang jual juga….

“Weh aku mana ada duit nak beli mahai-mahai ni”

 

Hmmm, anim pun selalu berada di situasi ni dulu. Namun sekarang lepas anim cuba amalkan cara untuk automatikkan hampir 80% bisnes online ni, Alhamdulillah income pasif memang jadi. Paling best, tidur-tidur pun orang bankin duit syukur……

Anim mempunyai beberapa website lain. Namun blog info.gerobokanim.com ini adalah yang anim paling suka kendalikan. Walaupun bukannye rajin sangat menulis, tapi sekali-sekala tu bila idea datang jer, mesti dan wajib anim curahkan.

 

Antara bisnes online anim yanag lain ialah perniagaan ecommerce. Walaupun masih baru, alhamdulillah sudah dappat hasil lepas 1 minggu anim lancarkan ( anim2u.com)

Pada tahun 2014 dan sehingga kini, anim juga menyediakan platform ahli dropship kepada orang-orang yang berminat nak berniaga tapi tak ada produk. Program ini anim fokuskan untuk penjualan produk kanak-kanak dan parent. Dropship ni memang satu model bisnes yang popular dan ramai orang suka.

Anim juga dulu bermula dengan dropship sehingga anim berjaya tubuhkan laman dropship khas iaitu Kiddos Home. (Buat masa sekarang, keahlian telah penuh)

 

Anim tahu anda pun nak buat pendapatan tambahan juga kan. Ramai rakan-rakan anim kalau boleh nak ada extra income atleast tambahan RM200-RM500 duit tepi untuk diorang menampung belanja hujung bulan.

 

KHAS UNTUK ANDA..

Anim tak janji tapi anim akan cuba yang terbaik untuk anda.

“Kenapa Anim Nak Tolong Saya? Ada Lagi Ke Orang Yang Dah Senang Nak Tolong Orang Lain Jadi Senang?”

Begini…

Untuk hidup senang tak ada jalan shortcut. Tak ada lift yang boleh bawa kita ke atas. Untuk bantu orang kita juga tak perlu tunggu sudah senang baru nak pergi tolong orang. No!

Tahu tak, ada orang jadi kaya raya hanya dengan bantu orang saja…

Anggaplah apa yang anim buat ini untuk saham ahkirat disana nanti. Anim memang tak rugi apa-apa.

Buat Duit Tambahan Walaupun Anda Ibu Bapa Yang Super Bizi

Actually page ni masih dalam proses setting. So anim minta maaf banyak-banyak.

Tapi!

Anda akan dapat feel email konten yang bakal masuk ke inbox anda nanti.

Jadi kalau tak mahu terlepas klik butang dibawah. Anda akan selangkah sahaja untuk gandakan RM1 kepada RM100 dengan cara halal dan sah.

SAYA MEMANG NAK!